Pentru cina va invit sa gatim astazi impreuna o budinca de cartof dulce cu spanac si mozzarella, usor de preparat si pe placul celor mici!

Puteti pregati aceasta budinca delicioasa folosind noul piure de cartofi dulci si spanac tocat portionat de la Edenia, pe care vi-le recomand cu mare drag!

Cartofii dulci fierti, pasati si congelati in forma de peleti, sunt usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute si au si avantajul ca nu se decongeleaza inainte de preparare!

Spanacul congelat Edenia isi pastreaza savoarea intensa caracteristica si este bogat in nutrienti importanti pentru o dieta echilibrata.

INGREDIENTE (o portie)

200g piure de cartof dulce de la Edenia
2 cuburi spanac tocat portionat de la Edenia
1 ou mic
50g mozzarella fresca (cea in zer)
1 lingura gris
Putin unt sau ulei de masline pentru uns vasul ceramic

MOD DE PREPARARE

Punem peletii de piure intr-o craticioara la foc mic si amestecam pana se decongeleaza.

Spanacul il punem in apa fierbinte si il lasam pana se decongeleaza, apoi il transferam intr-o sita si il presam bine sa iasa toata apa din el.

Mozzarella o taiem cubulete si pastram putin sa presaram si deasupra.

Intr-un bol amestecam bine toate ingredientele.

Ungem un vas ceramic ramekin cu unt si punem compozitia, iar deasupra presaram putina mozzarella. Vasul pe care l-am folosit are 11cm diametru cu 5cm inaltime.

Bagam vasul la cuptor, setam 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru 35 de minute sau pana se rumeneste deasupra.

Este o budinca cremoasa care se mananca cu lingurita. O putem consuma pana la 3 zile daca o pastram la frigider. Se poate reincalzi la cuptor.

Pofta mare!

Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Nu sunt modificate genetic!

Sunt ideale pentru ca se pregatesc cu usurinta si fara pierderi si rezultatul poate fi un piure rapid (fara adaos de apa) sau o supa crema (cu adaos de apa).

Piureurile de legume sunt disponibile in 4 sortimente (mazare, telina, morcovi si cartof dulce) si se gasesc deja in supermarket-urile fizice si online.

Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.

Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, se gatesc rapid si sunt disponibili tot anul!

Va invit sa folositi cu incredere piureurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!