INGREDIENTE
300 g ciuperci
150 g piept de pui
2 oua
140 g iaurt gras ( minim 5% gr)
140 g faina
1 lingurita praf de copt
1/2 legatura de marar
3 linguri ulei de masline
putin unt
putin pesmet
MOD DE PREPARARE
Am fiert puiul pana s-a format spuma.
L-am spalat si taiat cubulete.
Ciupercile decojite le-am feliat si pus intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei si 2-3 apa.
Le-am lasat pana s-au fragezit si a scazut zeama de tot.
Am batut bine oualele si le-am amestecat cu iaurtul.
Faina amestecata cu praful de copt am turnat-o apoi in ploaie.
Am incorcorat pe rand uleiul, carnea si ciupercile.
Am amestecat apoi cu mararul tocat fin si am potrivit de gust.
Am uns o forma cu unt si am tapetat-o cu pesmet.
Am bagat la cuptorul incins ( 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie) pana s-a rumenit frumos, aproximativ 40 minute.
Este bun atat cald, cat si rece.
Pofta buna!
In loc de iaurt, se poate pune smântână 25% grăsime? Ar rămâne aceeași cantitate? Multumesc
Da, da sigur merge. Chiar am testat. Am pastrat cantitatile. Spor!