INGREDIENTE (o portie)
3 linguri iaurt grecesc
1 ou
1 lingura făină alba de grau sau faina integrala
1 piersica bucăti (am avut congelata) – se poate si proaspata
MOD DE PREPARARE
Amestecam cu un tel iaurtul, oul si faina, apoi adaugam piersica taiata cubulete si amestecam cu o spatula.
Ungem un vas mic ramekin cu unt si punem compozitia.
Coacem la 180 garde C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 35 de minute sau pana se rumeneste frumos.
Fiind o budinca, este normal sa ramana moala si umeda.
Simplu si rapid! Pofta buna!
Nu inteleg de ce nu s a copt deloc!!!
La mijloc trebuie sa ramana moale?
normal, pentru ca este o budinca.
ce anume sa se coaca? Reteta are ou iar oul este facut la cuptor la 180 de grade in 15 minute. Reteta are putina faina, deci nu are cum sa se intareasca sau sa iasa ca un pandispan.
Foarte buna reteta!Bebe a mâncat foarte bine!Mulțumesc!
Merge si faina integrala?
cred ca da
Se poate prepara și cu iaurt vegetal?
da