INGREDIENTE (pentru 4 vase ramekin)

2 banane taiate rondele
4 oua
50g unt topit sau ulei de cocos (pentru aplv)
80g faina alba de grau
250mL lapte de vaca 3.5% grasime sau vegetal 
unt pentru uns vasele ramekin sau ulei de cocos

MOD DE PREPARARE

Intr-un bol punem ouale, untul topit si amestecam cu un tel, in timp ce adaugam si laptele.

Adaugam si faina putin cate putin si amestecam bine cu telul astfel incat sa nu se formeze cocoloase. Puteti folosi si mixerul.

Ungem vasele cu unt si punem pe fundul lor un strat de rondele de banane.

Cu un polonic repartizam compozitie in mod egal in fiecare vas.

Punem vasele pe o tava (pentru ca in cuptor se vor umfla si e posibil sa dea pe afara) si bagam in cuptor. Setam 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru aproximativ 35-40 minute sau pana se rumenesc frumos.

Cand le vom scoate din cuptor se vor lasa. Ies moi si se mananca cu lingurita! Nu au textura de pandispan!

Pofta buna!