Vă invit începând de astăzi în universul minunat al pastelor Hutton, cu care vom prepara ieftin și rapid rețete sănătoase și savuroase și ce vor culege toate aprecierile, de fiecare dată!

Vă propun împreună cu Hutton o rețetă, ușor de preparat, de budincă de paste cu spanac și dovlecei, care îi va bucura cu siguranță pe cei mici!

Am folosit în această rețetă și vă recomand pastele scurte Cuș-Cuș de la Hutton cu care budinca iese absolut delicioasă!

Pastele făinoase marca Hutton sunt realizate din ingrediente de calitate, atent selecționate, 100% naturale si au un gust tradițional, bogat, datorat în parte și conținutului ridicat de ou din compoziție.

Au un comportament bun la fierbere (nu lasă sedimente, nu se lipesc, nu se înmoaie excesiv) si au un timp scurt de fierbere (1-6 minute în funcție de sortiment).

Sunt pastele tale de încredere, de fiecare zi dar și o alegere excelentă pentru ocaziile speciale din viața familiei tale!

INGREDIENTE (4-5 porții)

160g paste scurte Cuș-Cuș de la Hutton
240g dovlecei
230g spanac congelat tocat
2 oua
300g brânză de vaci
120g mozzarella fresca
Ulei de măsline pentru uns vasul ceramic

MOD DE PREPARARE

Pastele le fierbem conform intrucțiunilor de pe ambalaj. Eu le-am fiert timp de 8 minute.

Dovleceii îi tăiem cubulețe și îi gătim la abur sau îi fierbem pentru 20 de minute.
Când sunt gata, îi transferăm într-o strecurătoare sită și îi presăm să iasă apa, apoi îi mai lăsăm la scurs 10 minute.

Spanacul îl opărim și îl scurgem presându-l într-o strecurătoare sită. Trebuie să iasă toată apa din el.

Într-un bol amestecăm toate ingredientele până obținem o compoziție omogenă.

Ungem cu ulei un vas ceramic sau yena mai mare, punem compoziția în mod uniform.
Putem folosi și vase ramekin. Deasupra presărăm mozzarella fresca.

Băgăm vasul în cuptor, setăm 180 grade C căldura sus-jos fără ventilație și lăsăm pentru 45 de minute sau până se rumenește frumos deasupra.

O budincă absolut delicioasă!

O putem păstra la frigider până la 3 zile și o putem reîncălzi la cuptor sau o putem servi chiar la termperatura camerei, în funcție de preferințe.

Poftă mare!

Folosind o rețetă proprie, păstrată timp de două generații, Hutton – o prosperă afacere de familie din nord-vestul României – pune laolaltă ingredientele cele mai bune, tehnologia italiană de vârf, priceperea și calmul ardelenesc pentru a vă oferi paste făinoase cu un gust minunat.

La peste 30 de ani de la înființare, Hutton continuă să furnizeze câteva dintre cele mai bune produse de gen de pe piața romanească!

La confluența tradițiilor culinare din Ardeal, Hutton ne oferă paste făinoase într-o mare varietate de forme și compoziții.

Utilizând un amestec de făinuri speciale pentru paste atent selecționate, Hutton ne oferă o sortimentație deosebit de bogată (92 produse, 24 forme) ce pornește de la produsele fără ouă (de post) până la specialitățile cu 8 ouă la kilogramul de făină, așa-numitele „de nuntă”.

Cuș-cuș paste scurte

Gramaj: 500g;
Ingrediente: Făină grifică (din grâu comun, grâu dur și porumb). Poate conține urme de ouă.
Timp de fierbere: 6-8 min;
Număr porții per ambalaj: 6;
Valoare energetică: 1548 KJ/365 Kcal.

Hutton produce paste făinoase de calitate din făinuri grifice de grâu și porumb, iar această calitate derivă dintr-o selecție riguroasă a făinurilor folosite si din combinarea îndemânarii tradiționale a producătorilor de paste cu tehnologia modernă.

Hutton este cel mai mare producător de paste cu capital integral românesc din Ardeal și se situează în prezent în top 3 al producătorilor de paste din România.

În prezent, produsele marca Hutton ajung în peste 30 de județe din România prin intermediul distribuitorilor-parteneri și, regional, în 7 dintre rețelele internaționale de magazine (Auchan, Carrefour, Cora, Profi, Remarkt, Selgros, Supeco).

Calitate stabilă, de peste 30 ani și un raport calitate-preț excelent!

Vă invit cu drag să descoperiți întregul portofoliu de paste Hutton și să le folosiți cu încredere în rețetele Flaveur!