Budinca de praz si kapiaPostat de Manuela | apr. 8, 2016 | Budinci si sufleuri | 2 INGREDIENTE2 galbenusuribranza de casa 1/2 kapia fierto bucata de praz de 10cmMOD DE PREPARAREAm fiert legumele si apoi le-am pus la blender. Am amestecat toate ingredientele si am pus la cuptor pana s-a rumenit usor.
Catalina Vladu pe ianuarie 24, 2017 la 9:38 pm Buna! As vrea sa incerc maine reteta. Cata branza se pune? Se poate inlocui cu sana sau iaurt? Multumesc. Răspuns
Manuela pe ianuarie 25, 2017 la 4:12 am 100gbranza Daca se va folosi iaurt, 2 linguri sunt suficiente pentru ca are textura mai umeda decat branza. Răspuns
Buna! As vrea sa incerc maine reteta. Cata branza se pune? Se poate inlocui cu sana sau iaurt? Multumesc.
100gbranza
Daca se va folosi iaurt, 2 linguri sunt suficiente pentru ca are textura mai umeda decat branza.