INGREDIENTE (2 portii)
2 linguri quinoa
100 g spanac congelat
100 g branza de vaci
2 oua
50 g ardei copt congelat am avut
3 linguri dovleac placintar ras
2 buchetele broccoli
oregano
unt pentru uns
MOD DE PREPARARE
Quinoa se lasa la hidratat peste noapte si a doua zi se fierbe pana infloreste.
Se toaca legumele marunt si se amesteca cu ouale, branza, oregano si quinoa.
Se unge un vas termorezistent micut cu unt si se da la cuptor pana se rumeneste, la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, aproximativ 45 de minute.
Pofta buna!
Broccoli nu se fierbe înainte?
Poti sa-l oparesti/fierbi, dar sa-l scurgi bine, sa nu aiba apa.
Buna! Pot inlocui branza cu altceva? Cu iaurt de ex?
in aceasta reteta, nu.
Este vb de branza vaci dulce/proaspata? Eu as fi folosit branza sarata, este ok? Multumesc
da, despre branza de vaci dulce.
Se poate înlocui dovleacul placintar cu altceva?Nu am gasit nicaieri… sau merge reteta si fara el?
merge si fara 🙂