Budinca de spanac cu mozzarella pe care v-o propun astazi se gateste usor si va fi bine primita, de intreaga familie!
Folosim desigur in aceasta reteta spanac frunze portii de la Edenia, pentru ca este 100% natural si fara conservanti.
Frunzele fragede ale spanacului congelat Edenia isi pastreaza savoarea intensa caracteristica si sunt bogate in nutrienti esentiali pentru o dieta echilibrata.
Pentru un gatit rapid vi-l recomand cu mare drag sa il folositi in retetele Flaveur!

INGREDIENTE ( 4-5 portii)
350g spanac frunze portii de la Edenia
300g mozzarella fresca
2 oua
150g faina alba de grau
120mL lapte de vaca 3.5% grasime
1 lingurita usturoi granulat
Parmezan – optional (numai pentru 1 an+)

MOD DE PREPARARE
Punem spanacul direct congelat in apa fierbinte si il lasam sa se decongeleze.
Il transferam intr-o strecuratoare sita si il presam pana iese toata apa din el.
Taiem mozzarella in cubulete.
Intr-un bol mixam ouale cu laptele, usturoiul si faina. Adaugam spanacul si mozzarella amestecand cu o spatula.

Punem compozitia intr-o forma ceramica sau yena (am folosit o forma de 20x20cm).
Deasupra presaram parmezan si bagam la cuptor la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 35-40 minute, pana se rumeneste.
Budinca o pastram la frigider si o consumam in maximum 3 zile reincalzita la cuptor.
Pofta mare!

Spanacul congelat de la Edenia are in primul rand avantajul de a fi disponibil pe tot parcursul anului. De asemenea nu necesita decongelare inainte de gatire!
Toate legumele Edenia sunt la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!