INGREDIENTE
2 linguri cu varf faina de orez
180-200 ml lapte 35.% grasime
1 lingurita cu varf sirop de artar (optional)
2 lingurite mascarpone
zeama de portocala, aproximativ 2 lingurite
scortisoara pentru aroma si decor
MOD DE PREPARARE
Am pus faina de orez in ploaie peste laptele pus la foc mic si am amestecat pana s-a legat si fiert bine faina.
Dupa ce s-a racit putin am adaugat mascarpone, si am frecat cu zeama de portocale si siropul.
Se amesteca foarte bine si energic.
Puneti scortisoara si dati la cuptorul incins (180 grade C caldura sus-jos cu ventilatie) timp de 15 minute.
Pofta buna!
Cu ce pot sa inlocuiesc faina de orez? Multumesc
Cu orez… baza acestei budinci fiind faina de orez, nu prea are substitut.
Cu ce pot inlocui mascarpone? Multumesc
reteta este cu mascarpone 🙂
Pot înlocui faina de orez cu cea de ovăz?
nu cred