INGREDIENTE (2 portii)
3 linguri fulgi de ovaz
2 linguri iaurt grecesc 10% grasime
1 ou
O jumatate de banana bine coapta
Un varf de lingurita pudra de vanilie (optional)
Lapte (sau apa) pentru a inmuia fulgii de ovaz
Afine
Zmeura
Unt pentru uns
MOD DE PREPARARE
Am lasat la inmuiat fulgii de ovaz aproximativ 10 minute in lapte.
In acest timp am pasat banana cu furculita si am amestecat-o cu iaurt, ou, pudra de vanilie.
Am scurs fulgii de ovaz si i-am amestecat cu restul compozitiei.
In formele unse cu unt am turnat compozitia adaugand in doua straturi fructele si am bagat la cuptorul la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-a rumenit, aproximativ 40 de minute.
Pofta buna!
Cam cat se lasa totusi la cuptor? Am facut-o si a iesit tare 🙁 multumesc!
Aproximativ 20 minute a stat la cuptor. Avea textură de budincă, era legată, dar nu tare.
Multumesc! Clar am lasat-o prea mult.data viitoare sper sa iasa 🙂
Cat lapte se pune?
Bună! Lapte sau apă cât să acopere fulgii pentru a se înmuia.
Cu ce a-si putea inlocui iaurtul, noi avem aplv?
din pacate cu nimic altceva.