INGREDIENTE
100 g de bulgur (grau germinat Granovit)
O caserola micuta de ciuperci Shimeji maro
2 linguri bulion bebelusesc
Un fir de usturoi verde (partea alba)
Un morcov mic
Un patrunjel de radacina mic
2 cepe verzi
Un cubulet de unt sau o lingura ulei de masline
Marar
MOD DE PREPARARE
Am pus morcovul ras si patrunjelul de radacina impreuna cu untul si apa sa se inabuse. Cand s-au inmuiat am adaugat ceapa verde si peste 2 minute am pus peste bulgurul si ciupercile (si tocate si intregi) si am completat cu apa. Daca mai este cazul in timpul fierberii se completeaza cu apa calda. Cand au fost ciupercile fierte cam trei sferturi am adaugat buluionul si usturoiul tocat marunt si am continuat fierberea pana ce toate ingredientele au fost fierte! La
final am adaugat marar verde!
Pofta buna!
Alte precizari
Se pot adauga orice fel de ciuperci iar bulgurul poate fi inlocuit cu orez!