Ce spuneti de niste buseuri savuroase cu ton si branza? Se gatesc usor si rapid si sunt ideale pentru pachetelul de gradinita sau scoala!

Tonul este un peste de o calitate superioara cu carne rosie si gustoasa, cu putine calorii si cu o textura ferma. De asemenea contine raportul ideal intre acizii grasi omega 3 si omega 6.

Am folosit file de ton de la Edenia pentru ca este un produs 100% natural care nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale. Este un peste de captura, fara oase si fara piele si cu o glazura de 10%.

INGREDIENTE

150g ton de la Edenia
100g ricotta sau branza de casa
2 oua
1 lingura faina alba sau integrala de grau
50g cascaval ras pe razatoarea mica
Tarhon (optional)

MOD DE PREPARARE

Pestele decongelat in prealabil in frigider il gatim la abur pentru 15 minute apoi il maruntim cu cutitul.

Intr-un bol amestecam cu un tel ouale cu branza si faina, apoi adaugam cascavalul ras, pestele si tarhonul si amestecam cu o spatula.

Punem compozitie in forme de mini briose (daca avem forme obisnuite atunci vom umple doar 1/3) si bagam la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se rumenesc frumos, aproximativ 25 de minute.

Pofta mare!

Pestele Edenia este 100% natural, fara fosfati, aditivi sau alte chimicale, fiind filetat si congelat in ziua capturii.

Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.

Toate produsele din gama de peste Edenia sunt congelate individual. Fiecare bucata de file de peste este inghetata rapid, la -35 grade, pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.
Stratul de glazura este unul minim (0-10%) pentru a proteja fileurile de peste de arsurile datorate temperaturilor scazute.

Va invit cu drag sa folositi cu incredere pestele Edenia in preparatele Flaveur!