INGREDIENTE
1 banana
125-150 ml lapte
3 linguri cu varf faina de grau
1 lingurira cu varf carob
1/2 lingurita sirop de artar (optional)
putin unt pentru uns
1 ou
MOD DE PREPARARE
Mixam oul cu laptele apoi adaugam faina si carobul si omogenizam.
Ungem cu unt o tigaie antiaderenta si turnam compozitia. Coacem clatita pe fiecare parte pana se rumeneste.
Dupa ce s-a racit, ungem clatita cu sirop de artar si punem banana decojita pe marginea clatitei apoi rulam usor.
Taiem clatita in 4-5 bucati sau in functie de cat dorim.
Pofta mare!
Am făcut si eu insa nu mi-au iesit asa colorate astfel incat sa semene cu buturuga. As vrea sa fac pt prima aniversare a piticului meu (se potriveste cu tema noastra, jungla, animalute), dar ma intreb daca as putea pune mai mult carob pt culoare – 1,5-2 lingurițe pt cantitatea de mai sus… Ar fi ok?
da