Vă propun astăzi, împreună cu Eggcellent, o rețetă nouă și absolut savuroasă de clafoutis cu struguri!
Este o rețetă care se prepară ușor și pe care sper să o încercați cât de repede, pentru că va fi bine primită de cei mici, dar și de cei mari!
Vă recomand să pregătiți rețeta cu ouăle Eggcellent, care sunt unele certificate ecologic, cu un gust delicios și cu valoare nutrițională mare, de la găini crescute fără antibiotice și fără stres.
Ouăle Eggcellent sunt ouă ecologice, sănătoase, cu o valoare nutritivă excelentă, provenite de la găini hrănite exclusiv cu furaje ecologice, după o rețetă echilibrată, care le asigură sănătatea şi imunitatea, fără adaos de pesticide, conservanți, aditivi, hormoni sau organisme modificate genetic.

INGREDIENTE (7-8 porții)
500g struguri (la alegere)
4 ouă de la Eggcellent
O lingură zahăr (sau în funcție de preferințe)
150g faină albă de grâu
400mL lapte de vacă 3.5% grăsime sau lapte vegetal
Unt sau ulei de cocos pentru uns vasul

MOD DE PREPARARE


Mixăm ouăle cu zahărul până obținem o compoziție spumoasă. Adaugăm laptele și făina și omogenizăm.
Ungem cu unt o formă mare de tartă (aprox 24cm diametru) și repartizăm boabele de struguri peste care am presărat puțină faină.
Deasupra strugurilor turnăm compoziția care este una lichidă.

Băgăm în cuptor, setăm 190 grade C căldura sus-jos fără ventilație și lăsăm pentru 45 de minute.
Dacă vedem că se rumenește prea repede deasupra, acoperim cu hârtie de copt și continuăm coacerea până la 45 de minute.

Când este gata, lăsăm să se răceasca puțin apoi putem servi.
Păstrăm clafoutis-ul la frigider și îl consumăm în maximum 3 zile. Îl putem servi atât rece cât și la temperatura camerei.

Este delicios!
Poftă mare!

La Eggcelent Bio Farm, găinile sunt crescute în libertate într-un mediu spaţios şi sigur, cu facilități echipate corespunzător și respectând cu rigurozitate toate cerințele certificării ecologice.
Ouăle ecologice Eggcellent provin ca atare de la găini care au acces la exterior și sunt capabile să aibă comportament natural, cum ar fi scormonirea și căutarea hranei, care sunt hrănite cu furaje organice și crescute într-un mediu natural fără utilizarea de antibiotice, hormoni sau alte substanțe chimice.
Aceasta înseamnă că ouăle organice nu conțin reziduuri nocive și reprezintă o alegere mai sănătoasă pentru consumatori.

Ouăle Eggcellent sunt disponibile la caserolă de 10 ouă și la cofrag de 30 ouă!

Puteți găsi ouăle ecologice Eggcellent în hipermarketurile Carrefour sau le puteți comanda de pe aplicațiile Freshful si Bringo!

Puteți de asemenea comanda ouăle Eggcellent în mod direct de pe site-ul www.eggcellent.ro, dacă sunteți din Bucuresti sau Ilfov.
În acest caz livrarea este personală, direct de la fermă, în București și Ilfov, în: Voluntari, Chiajna, Dudu, Rosu, Otopeni, Tunari, Stefanestii De Jos, Corbeanca, Mogosoaia, Buftea, Buciumeni, Tamasi, Odaile, Dragomiresti-Deal, Dragomiresti-Vale.
Livrarea se face în zilele de Miercuri și Sâmbătă, cu ouă proaspete, culese din ziua anterioară livrării!

Puteti alege si un abonament, pe care vi-l recomand cu mare drag, pentru a avea în permanență ouă proaspete în frigider!
Puteți alege frecvența de livrare și perioada pe care o doriți, iar abonamentul poate fi oricând pus pe pauză sau oprit, cu anunțare cu cel puțin 2 zile înainte de livrarea urmatoarei comenzi.

Eggcellent este o afacere de familie cu o experiență de peste 10 ani în producția de ouă ecologice de găină.
Folosind metode naturale și tradiționale, dar si respectând angajamentul față de păsări și mediul lor, Eggcellent ne oferă un produs de calitate cu certificare ecologică.

Vă invit cu drag să descoperiți ouăle ecologice Eggcellent și să le folosiți cu încredere în rețetele Flaveur!