CANPOL BABIES
​De 30 de ani, Canpol răspunde nevoilor celor mai tineri părinți din peste 50 de țări, oferind o gamă completă de produse pentru mamă și copil: sarcină, alăptare, îngrijirea și hrănirea bebelușului, joacă și siguranță.

Ceea ce deosebește Canpol de alte mărci este producția internă, Canpol fiind liderul accesoriilor pentru bebeluși pe piața poloneză. Canpol este într-o continuă dezvoltare și modernizare a capacității de producție, ceea ce-l face să fie unul dintre cei mai mari și mai avansați producători de accesorii pentru bebeluși din Europa.

Echipa Canpol de designeri, alături de medici pediatri și specialiști, creează colecții moderne cu produse inovatoare și sigure, lucrând constant pentru a îmbunătăți produsele și a introduce noutăți care să ajute la dezvoltarea corespunzătoare a copiilor.

Produsele Canpol sunt prezente în Bebetei.ro, hiperfarmaciile Dr. Max, Kaufland, Nichiduta.ro, Pilulka.ro, Yuga.ro dar și pe site-ul distribuitorului oficial organiclife.ro.

PORTOFOLIUL DE PRODUSE CANPOL
DESCOPERĂ PRODUSELE CANPOL!
Diversificare

Ai început diversificarea? Canpol te ajută cu o gamă largă de produse pentru al ajuta pe cel mic să aibă o tranziție mult mai ușoară. Farfuriile, cănile, lingurițele, bavetele și diversele recipiente, fac ca diversificarea alimentației celui mic să fie mult mai atractivă iar părinții fericiți pentru că le ușurăm viața.

Jucării

Canpol Babies are o gamă variată de jucării din silicon, lemn sau pluș gata să fie cei mai buni prieteni ai micuților! Jucăriile interactive sau cele senzoriale îl vor ajuta pe cel mic să își dezvolte toate simțurile.

Suzete

Colecțiile de suzete Canpol Babies sunt create pentru a fi folosite încă din primele zile de viață până la vârsta de +18 luni. Fiecare colecție are modele atât pentru fete, cât și pentru băieți, cu design-uri deosebite sau lumină fluorescentă. Suzetele au tetină din silicon, sunt ușoare și au o formă plată special profilată a scutului, cu găuri mici care garantează un flux liber de aer și minimizează riscul de iritare a pielii. Există însă în sortimentul Canpol și suzete cu tetină din latex, pentru micuții care prefera așa ceva.

Biberoane

Biberoanele Canpol Babies sunt special create pentru bebelușii pentru toate vârstele. Acestea dispun de un sistem anti-colici, care reduce durerile abdominale datorate înghițirii aerului. Tetina este foarte moale, asemănătoare formei mamelonului, este 100% silicon, fără miros și fără gust. Datorită acestui fapt, este mai ușor să combinați alăptarea cu biberonul.

Sarcină și alăptare

Canpol susține alăptarea și încurajează mămicile să nu sară peste acest pas. Alăptarea este un dar minunat și un ajutor foarte benefic pentru sănătatea și dezvoltarea armonioasă a bebelușului. Canpol vine în ajutor cu pompe de sân pentru a rezolva problemele de lactație, protectoare și tampoane pentru sân, dar și cu o gamă de produse pentru sterilizare, încălzire hrană și stocare a laptelui.

Îngrijirea

Îngrijirea nou născutului poate părea o problemă complicată, dar nu trebuie să vă îngrijorați. Atât cât primește o alimentație sănătoasă și îngrijire corespunzătoare, micuțul tău va crește frumos și armonios. Pentru toate acestea Canpol pune la dispoziție accesorii pentru baie, îngrijire păr și unghii, termometre, aspiratoare nazale, periuțe speciale de dinți, jucării pentru dentiție, accesorii pentru siguranță în casă, etc.

RECOMANDĂM CU DRAG!
Farfurie compartimentată Bear cu ventuză
Farfuria din silicon cu ventuză este o soluție perfectă pentru primele mese ale bebelușului, atât pentru alimentație independentă, cât și cu ajutorul unui părinte.
Datorită unei ventuze speciale, farfuria se lipește în siguranță de suprafață și împiedică căderea accidentală de pe masă sau de pe scaunul de hrănire.
Farfuria are o formă confortabilă și poate fi folosită în siguranță în mașina de spălat.
Farfuria are o capacitate de 500 mL și este disponibilă în două culori.
Bavetă din silicon cu buzunar
Baveta este perfectă pentru cei mici atunci când servesc masa, protejând eficient îmbrăcămintea copilului împotriva murdăriei.
Este echipată cu un buzunar mare care colectează resturile de alimente.
Baveta are o curea reglabilă și se poate spăla în mașina de spălat vase.
Disponibilă în două culori.
Linguriță din silicon moale
Linguriță flexibila moale pentru hrănire nu irită gingiile delicate ale bebelușului. Are un mâner lung care ușurează hrănirea alimentelor din borcane si ajută la controlul diversificării alimentației copilului mic.
Lingurița este fabricată din materiale sigure, care nu conțin BPA.
Disponibilă în mai multe culori.

Cană antivărsare cu pai
Cana cu pai pentru bebeluși permite bebelușului să bea singur, fără a vărsa conținutul. Datorită paiului prevăzut cu greutate, micuțul se va bucura de băutura sa preferată până la ultima picătură. În plus, paiul are o membrană specială care permite lichidului să pătrundă numai atunci când copilul bea și previne posibilele scurgeri. Datorită capacului mobil, puteți apoi închide ușor cana și proteja paiul să nu se murdărească.
Potrivită pentru copii de la vârsta de 6 luni. Se poate spăla în mașina de spălat vase.
Cana are o capacitate 270 ml.

Set două farfurii
Setul de farfurii este perfect pentru a învăța copilul cum să mănânce independent și pentru a descoperi noi gusturi.
Este ușor și la îndemână, iar marginile sale mai largi vă permit să țineți farfuriile confortabil în timp ce hrăniți copilul.
Imprimeurile pline de bucurie în culori pastelate și un finisaj mat trezesc interesul și încurajează copilul să mănânce.
Setul este format dintr-o farfurie și un bol, dar poate fi completat și cu alte accesorii din colecția EXOTIC ANIMALS.
Este fabricat din material sigur, fără BPA și este disponibil în mai multe culori.

Cană antivărsare cu pai
Cana cu pai pentru bebeluși permite copilului să bea singur, fără a vărsa conținutul.
Datorită paiului prevăzut cu greutate, micuțul se va bucura de băutura sa preferată până la ultima picătură. În plus, paiul are o membrană specială care permite lichidului să pătrundă numai atunci când copilul bea și previne posibilele scurgeri.
Datorită capacului mobil, puteți apoi închide ușor cana și proteja paiul să nu se murdărească.
Cana se poate spăla în mașina de spălat vase și are o capacitate de 270 ml.
Potrivită pentru copii de la vârsta de 6 luni!

Termos pentru alimente
Cu termosul pentru alimente puteți avea gustarea copilului mereu la îndemână.
Recipientul este excelent nu doar pentru călătorii. Este foarte practic, devenind rapid un ajutor indispensabil oricărui părinte.
Termosul are o capacitate de 300 ml și are un design cu motiv jucăuș pentru copii, mărime compactă, potrivit pentru alimente calde și reci.

Set linguri de masă
Forma special profilată a lingurii ajută părinții să hrănească copilul corect și ușor.
Mânerul lung ușurează luarea alimentelor de pe fundul borcanelor sau marginile recipientelor și este blând cu gingiile sensibile ale copiilor.
Pachetul conține 3 lingurițe în culori pastelate. Nu conține BPA!

Bol silicon
Bolul din silicon cu ventuză este o soluție perfectă pentru primele mese ale bebelușului, atât pentru alimentație independentă, cât și cu ajutorul unui părinte.
Datorită unei ventuze speciale, bolul se lipește în siguranță pe suprafață și împiedică doborârea accidentală de pe masă sau de pe scaunul de hrănire.
Vasul are o formă confortabilă și poate fi folosit în siguranță în mașina de spălat vase.
Bolul are o capacitate de 330 ml și este disponibil în două culori.

Farfurie colorată
Farfuria este perfectă pentru copilul care învață să mănânce singur.
Culorile vii și modelele jucăușe vor face masa copilului tău să fie mai atractivă.
Farfuria este ușoară și la îndemână și poate fi spălată în mașina de spălat.
Farfuria este disponibilă în mai multe culori și este concepută pentru copiii cu vârsta de peste 9 luni. Nu conține BPA!
Set tacâmuri flexibile
Tacâmurile flexibile (furculiță și linguriță) sunt special create pentru a fi fixate și menținute în poziția dorită. Ajută copilul să mănânce singur în orice stadiu al dezvoltării sale.
Puteți adapta tacâmurile nevoilor celui mic dacă acesta mănâncă normal cu mâna dreaptă sau dacă este stângaci.
Formele rotunjite sunt special concepute pentru gingiile sensibile ale copiilor.
Setul de tacâmuri este confecționat din materiale de înaltă calitate.

Set pentru masă
Setul pentru masă este format dintr-un castron, o cană, o farfurie și tacâmuri.
Setul de plastic se poate curăța cu ușurință în mașina de spălat vase.
Disponibil în mai multe culori!

Cană de antrenament cu duză din silicon
Cana de antrenament este perfectă pentru a învăța pe cel mic să bea independent, fiind echipată cu mânere confortabile, late, care ajută copilul să țină cana ușor. Îndepărtând însă mânerele, puteți schimba cu ușurință cana de apă pentru copiii mai mari
Gâtul său larg facilitează spălarea ușoară, duza moale din silicon nu irită gingiile delicate ale bebelușului, iar capacul protejează duza împotriva murdăriei.
Cana are o capacitate de 320 ml, poate fi spălată la mașina de spălat vase și este potrivită pentru copii cu vârsta de peste 6 ani.

Bol melaminat
Bolul este obținut din melamină de înaltă calitate, fără BPA. Este dotat cu fund antiderapant și are urechiușe simpatice și practice care ușureazș susținerea bolului.
Se poate folosi în mașina de spălat vase.
Bolul are o capacitate de 490 ml și este disponibil în mai multe modele.

Bol pentru gustări
Mâncarea are un gust și mai bun dintr-un bol simpatic.
Datorită capacului special conceput din silicon, cu crestături, bebelușul poate lua singur gustările, fără a le vărsa.
Perfect pentru extinderea unei diete cu metoda BLW.
Bolul pentru gustări are o capacitate de 200 ml.

Cană cu pai din silicon
O cană practică destinată copiilor cu vârsta peste 9 luni care au stăpânit capacitatea de a bea independent, echipată cu un pai de silicon pliabil.
Partea mobilă a capacului vă permite să ascundeți ușor paiul, prevenind turnarea necontrolată a băuturii.
Mânerele confortabile și largi îl ajută pe copil să țină singur cana în mâinile lui mici. După îndepărtarea mânerelor, cana poate fi folosită ca o cană pentru apă pentru copiii mai mari.
Cana are o capacitate de 400 ml și este perfectă atunci când călătoriți sau la plimbare.
Set de calătorie linguriță și furculiță
Setul de tacâmuri este ideal pentru a hrăni un copil mic și a învăța să mănânce singur.
Fabricat dintr-un material sigur, fără BPA.
Marginile rotunjite ale lingurii nu irită gingiile.
Tacâmurile sunt ambalate într-o cutie practică care vă permite să le luati la plimbare sau călătorie.
Setul include o furculiță și lingură și este conceput pentru copii de la 12 luni.
Cană cu duză din silicon
Cana este perfectă pentru a învăța pe cel mic să bea în mod independent după vârstă de 6 luni, datorită duzei care nu picura.
Duza este realizată din silicon delicat, sigur pentru gingiile sensibile ale bebelușului. De asemenea, duza poate fi sterilizată iar cana transparentă permite vizualizarea cantității de lichid.
Cana permite o tranziție ușoară de la biberon la cană.
Mânerele confortabile ajută copilului să țină cu ușurință cana cu manutele.
Un număr mic de elemente facilitează asamblarea și curățarea rapidă.
Cana are o capacitate de 250 ml. și este recomandată de la vârsta de 6 luni+.
Bol cu imprimeu colorat
Bolul de dimensiuni mari încurajează copilul să mănânce. iar timpul petrecut la masă va fi mai interactiv.
Bolul este fabricat din plastic, fără BPA, și poate fi utilizat în mașina de spălat vase.
Bolul are o capacitate de 320 ml.
Cana de antrenament Easy Start Exotic Animals

Cana de antrenament, cu imprimeu Exotic Animals colorat, are mânere comode care ajută copilul să o țină singur, iar gâtul larg ușurează turnarea și spălarea lichidelor. Capacul fixat strâns protejează ciocul de murdărie.

Ciocul din silicon moale nu irită gingiile delicate ale bebelușului.

Demontând mânerele puteți transforma cu ușurință cana într-un biberon pentru apă, pentru copii mai mari.

Cana are o capacitate de 240 ml și este adecvată pentru copii cu vârste de peste 6 luni.

Cană clasică
Cana practică cu imprimare color încurajează fiecare copil să bea independent.
Este ușoară și la îndemână, copilul o poate ține cu ușurință în mâini!
Se poate spăla în mașina de spălat vase.
Cana are o capacitate de 170 ml și este destinată copiilor peste 12 luni care pot bea singuri.

Set linguri melaminate
Setul este fabricat din melamină, un material rezistent la zgârieturi.
Lingurile au forme rotunjite, datorită cărora nu irită gingiile delicate ale copilului.
Au imprimeuri colorate care vor constitui o atracție suplimentară pentru copil în timpul mesei. Setul este format din două linguri: mică și mare. Destinat copiilor peste 9 luni!

Bavetă impermeabilă cu buzunar
Baveta impermeabilă protejează eficient îmbrăcămintea copilului pentru a nu se murdări în timp ce mănâncă.
Este prevăzută cu un buzunar mare care reține resturile de mâncare.
Prinderea se realizează prin curele pentru a se lega, permițând bavetei să fie ajustată după gâtul copilului.
Realizată dintr-un material moale și ușor lavabil. Recomandată pentru vârsta de 6 luni +.

GĂTEȘTE REȚETELE CANPOL BABIES!

DESCOPERĂ JUCĂRIILE CANPOL BABIES!

Canpol Babies ne pune la dispoziție o gamă variată de jucării din silicon, lemn sau pluș gata să fie cei mai buni prieteni ai micuților noștri!
Jucării zornăitoare și jucării pentru dentiție, carusele muzicale, jucării moi, jucării de baie sau saltele de joacă, toate ne așteaptă cu o ofertă specială!

OFERTĂ SPECIALĂ ȘI EXCLUSIVĂ PENTRU COMUNITATEA FLAVEUR

Reducere de preț de 30% la achiziționarea oricărui produs din gama de jucării Canpol Babies!

Comunitatea Flaveur beneficiază din partea Canpol Babies de o REDUCERE de preț de 30%, aplicabilă orice produse din gama de jucării achiziționate de pe site-ul distribuitorului oficial Organic Life.

Oferta este valabilă până inclusiv pe 1 iunie 2024.

Pentru a beneficia de această reducere de preț trebuie creat cont pe site și folosit, înainte de finalizarea comenzii, codul de reducere:

Canpol30