INGREDIENTE
6 cartofi medii
2 linguri smantana (am folosit cu 12% grasime/se poate si mai grasa)
2 oua
125g mozzarella fresca (in zer)
unt pentru uns vasul ceramic
MOD DE PREPARARE
Spalam coaja cartofilor si ii punem in tava pe hartie de copt.
Ii intepam din loc in loc cu furculita si ii coacem la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 60 de minute – ii verificam cu furculita daca sunt gata. Daca furculita intra usor in ei inseamna ca sunt gata.
Ii scoatem din cuptor si ii lasam putin sa se raceasca apoi ii decojim.
Zdrobim cartofii si ii amestecam cu ouale si smantana.
Ungem cu unt un vas ceramic de marime medie si repartizam cartofii, iar deasupra punem bucatele de mozzarella.
Bagam la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 25 de minute sau pana se rumeneste deasupra si se topeste mozzarella.
O cina absolut delicioasa pentru toata familia.
Pofta mare!



O noua zi, o noua reteta probata. Delicioasă si extrem de simplu de facut! Bebelina a papat aproape tot vasul! Repetam curând mărind cantitățile ingredientelor. Mulțumim de retete!!!
super 😀
Ce mozzarella recomandati pentru un bebelus de 10 luni? Ma refer la o marca care sa nu contina sare; pana acum nu am gasit ceva potrivit in comert.
Exista in comert mozzarella in zer care nu are sare adaugata. Atentie! Vorbim de sarea adaugata adica cea regasita la ingrediente nu in tabelul cu valori nutritionale!