INGREDIENTE

1kg cartofi
400g carne de vita, tocata
2 cepe
2 morcovi medii
200-300g sos de rosii
condimente dupa gust

MOD DE PREPARARE

Am fiert cartofii in coaja timp de 10 minute din momentul in care apa a inceput sa clocoteasca.

Ideal ar fi sa aveti cartofi medii, sa nu existe mari diferente de marime intre ei.

Intre timp am inabusit carnea tocata de vita in putina apa, sfaramand bulgarasii cu spatula, apoi am condimentat.

Am pus la fiert morcovii si ceapa. Dupa ce au fost patrunse, le-am facut piure cu blenderul.

Am curatat cartofii de coaja si i-am scobit cu o lingurita, indepartand mijlocul. Am umplut spatial gol cu carne si i-am pus in tava.

Am amestecat piureul de morcov si ceapa cu sosul de rosii si am turnat deasupra cartofilor, apoi am dat la cuptor pana s-au rumenit deasupra, la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, aproximativ 30 de minute.

Pofta buna!