INGREDIENTE

160g cascaval
130g branza de vaci sau alta branza la alegere
100g masline
150g porumb
1 ardei gras rosu
4 oua
4 linguri cu varf de faina alba de grau

MOD DE PREPARARE

Cascavalul si branza le dati pe razatoare.
Ardeiul gras si maslinele le taiati cubulete mici. Separati albusurile de galbenusuri. Bateti albusurile spuma.
Puneti intr-un bol cascavalul, branza, maslinele si ardeiul gras, galbenusurile si amestecati bine, apoi integrati si faina. Daca nu reusiti sa integrati toata faina, mai adaugati o lingura de lapte.

Integrati apoi si albusurile batute spuma, amestecand usor cu o spatula, de jos in sus.
Ungeti cu unt o forma de chec, turnati compozitia si bagati la cuptorul preincalzit la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 45 de minute sau pana se rumeneste frumos deasupra.

Pofta buna!
*Trebuia sa mai pun o lingurita de praf de copt, dar am uitat. Se pare ca a iesit bun si fara 🙂