Vă propun să gătim pentru diseară o retetă nouă și savuroasă de dovlecei umpluți cu brânză de vacă cu smântână și mărar!

Este o rețetă pe care v-o propun împreună cu Bioforia, de asemenea o rețetă simplă și ușor de preparat, cu alimente sănătoase, produse reponsabil!

Eu am folosit și vă recomand cu drag și încredere să folosiți brânză de vacă cu smântână și mărar de la Bioforia!

Este o brânză proaspătă de vacă obținută din lapte de vacă ecologic pasteurizat cu smântână pasteurizată și mărar. Este disponibilă la borcănel de 175 grame, exact cât este nevoie pentru această rețetă!

INGREDIENTE

2 dovlecei medii
175g brânză de vacă cu smântână și mărar de la Bioforia
1 ou
O lingură ulei de măsline
Puțin pesmet (opțional)

MOD DE PREPARARE

Tăiem dovleceii pe lung și cu ajutorul unei linguri scobim și scoatem miezul.

Miezul dovleceilor îl tocăm mărunt și îl punem la înăbușit într-o tigaie cu uleiul și 3 linguri de apă.
Lăsăm la foc mic, amestecând din când în când până se evapora toată apa și miezul devine cremos.

Amestecăm miezul dovleceilor cu branză și oul și umplem dovleceii, apoi presărăm deasupra puțin pesmet.

Punem dovleceii în tavă pe hârtie de copt și îi coacem la 190 grade C căldură sus-jos fără ventilație pentru aproximativ 35 de minute, până încep să se rumenească deasupra.

O cină delicioasă!

Poftă mare!

Bioforia este singura marcă pentru gama de alimente BIO produse de Fermele Ecologice SILVANIA – Cooperativa Agricolă, de la sămânța din brazdă până la produsul de pe raft.

Bioforia oferă produse lactate excelente pentru gătit, precum unt, smântână, brânză de casă sau telemea de vacă, dar și o bună varietate de produse de gustare, absolut delicioase, pe care vă invit să le descoperiți!

Sunt produse exclusiv BIO pe întregul lanț de producție, fără compromisuri! Plantele sunt cultivate doar BIO, iar văcuțele sunt îngrijite BIO!

Laptele provine în exclusivitate din fermele proprii, fără import și fără colectare din alte surse.
Procesarea laptelui este simplă, pasteurizarea se face la temperatură medie, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale şi alți potențiatori de arome.

Produsele ecologice Bioforia pot fi găsite în diverse supermarket-uri Mega Image, Kaufland, sau Auchan, în băcănii din Cluj Napoca și București, dar și în supermarket-urile online, precum www.sezamo.ro, www.freshful.ro, www.nasulrosu.ro, www.biocorner.ro, www.realfoods.ro, www.hrananaturala.ro, www.legumedetara.ro, www.bolloga.ro și www.froopt.ro.

Produse românești, produse naturale!