INGREDIENTE
3 ouă
2 linguri zahăr
100g smântână (am folosit cu 12% grăsime) – se poate înlocui cu iaurt vegan în caz de aplv
100g unt pe care îl topim (am folosit cu 82% grăsime, se poate și cu 65%) – se poate înlocui cu ulei de cocos în caz de aplv
230g faină albă de grâu tip 000
2 lingurițe praf de copt bio
3 nectarine potrivite

MOD DE PREPARARE
Curățăm nectarinele și le tăiem cubulețe. Într-un bol mixăm ouăle cu zahărul pentru aproximativ 3 minute, apoi adăugăm pe rând: smântâna, untul, praful de copt și făina mixând după fiecare.
Integram cu nectarinele amestecând cu o spatulă.

Punem compoziția într-o formă de chec și coacem în cuptorul preîncălzit la 180 grade C căldură sus-jos fără ventilație pentru aproximativ 45 de minute, sau până trece testul cu scobitoarea.
Lăsăm să se răcească complet înainte de a-l felia.
Delicios! Poftă mare!

*se păstrează la frigider și se consumă în max 3 zile