Va propun o reteta noua si savuroasa de chec cu visine, nemaipomenit de pufos si gustos!
O gustare prefecta si pentru cei mici si pentru cei mari!

Am folosit visinele fara samburi de la Edenia si va recomand cu drag sa le incercati si voi!

Visinele Edenia sunt pline de antioxidanti, vitamina C si antocianine, acele fitochimicale care au un bun efect antiinflamator, incurajand circulatia sangelui si contribuind la echilibrarea sistemului nervos.

Visinele Edenia sunt 100% proaspete si provin din soiurile cele mai bune, sunt alese, spalate, curatate de samburi, sortate si congelate rapid.

INGREDIENTE

250g visine de la Edenia
120g unt pe care il topim
O lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)
3 oua
200g faina alba de grau
2 lingurite praf de copt bio

MOD DE PREPARARE

Lasam visinele sa se decongeleze intr-o strecuratoare la termperatura camerei.

Intr-un bol mixam ouale cu zaharului pana obtinem o compozitie spumoasa.

Adaugam untul topit, praful de copt si faina mixand dupa fiecare pana se integreaza.

Adaugam in compozitie si visinele amestecand cu o spatula.

Punem compozitia in forma de chec si coacem la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie (cuptor preincalzit) pentru aproximativ 35 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.

Pofta mare!

Fructele Edenia provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens si savuros iar prin congelare rapida, individuala, fruct cu fruct, isi pastreaza intacte vitaminele si nutrientii iar gustul este desavarsit, de fructe deplin coapte.

Culese la maturitate deplina si congelate imediat dupa recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atat congelate cat si decongelate. Sunt ideale atat in preparate dulci, main course sau consumate ca atare, dupa decongelare.

Vegane, fara gluten sau fara zahar adaugat, fructele Edenia iti dau idei pentru orice preparat si doar imaginatia este limita!

Va invit sa folositi cu incredere fructele Edenia in preparatele Flaveur!