Va invit sa gatim astazi impreuna o reteta noua si savuroasa de chiftelute de broccoli cu cascaval. Se prepara usor si vor fi bine primite!
Folosim desigur broccoli de la Edenia, pentru ca este perfect pentru un gatit rapid! Prin congelare buchetele de broccoli isi pastreaza culoarea intensa, verde, dar si savoarea si gustul deosebite.
Broccoli este o leguma uimitoare cu multe beneficii asupra organismului datorita substantelor nutritive pe care le contine. In plus, contribuie la portia zilnica de sanatate, datorita aportului important din vitaminele A si C.

INGREDIENTE (11 chiftelute)
200g broccoli de la Edenia
80g cascaval ras pe razatoarea mica
4 linguri pesmet
1 ou
Un praf pudra de usturoi

MOD DE PREPARARE
Fierbem broccoli pentru 10 minute si apoi il pasam cu furculita.
Amestecam broccoli cu restul ingredientelor si lasam compozitia in repaus pentru 5 minute.
Ne ungem mainile cu ulei de masline si formam chiftelute pe care le punem in tava pe hartie de copt.
Coacem in cuptorul preincalzit la 200 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 30 de minune, mutand pe functia cu ventilatie in ultimele 5 minute pentru a se rumeni.
Pastram chiftelutele la frigider si le consumam in max 3 zile. Le putem si congela si decongela in cuptor la 150 grade C.
Pofta mare!

Folosesc uzual in retetele Flaveur broccoli congelat de la Edenia pentru ca este disponibil pe tot parcursul anului si mai ales pentru ca este 100% natural si fara conservanti.
Acest lucru este in fapt valabil pentru toate legumele congelate de la Edenia.
Legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!