Chiftelutele de conopida cu broccoli si morcovi pe care le am pregatit pentru astazi se gatesc usor si ies nemaipomenit de gustoase!
Va recomand desigur sa folositi conopida de la Edenia si broccoli de la Edenia pentru ca se gatesc foarte rapid si fara pierderi si pentru ca nu au conservanti si aditivi.
Fiecare bucata de conopida congelata Edenia isi pastreaza forma si continutul foarte ridicat de vitamina C.
Prin congelare buchetele de broccoli isi pastreaza culoarea intensa, verde, dar si savoarea si gustul deosebite. In plus, contribuie la portia zilnica de sanatate, datorita aportului important din vitaminele A si C.

INGREDIENTE
300g conopida de la Edenia
50g broccoli de la Edenia
50g morcovi
1 ou
1 catel usturoi pisat
60g pesmet
35g faina alba de grau
O lingurita patrunjel uscat
½ lingurita boia dulce de ardei
Un praf curcuma
Piper (optional)

MOD DE PREPARARE
Fierbem conopida si broccoli pentru 10 minute, apoi le pasam cu furculita.
Peste legumele pasate adaugam restul ingredientelor si amestecam bine cu mana.
Lasam compozitia in repaus pentru 10 minute.

Ne ungem mainile cu ulei de masline si formam chiftelute pe care le punem in tava pe hartie de copt.
Coacem in cuptorul preincalzit la 200 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 20 de minute, apoi mutam pe functia cu ventilatie si mai lasam 10 minute.
Chiftelutele le putem pastra la frigider si le putem consuma in 3 zile. De asemenea se pot congela si le putem decongela direct in cuptor.
Pofta mare!

Conopida Edenia este congelata rapid dupa colectare, astfel ca isi pastreaza foarte bine culoarea si gustul dulce. Nu are nevoie de decongelare inainte de gatire.
Toate legumele Edenia sunt congelate de fapt la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va invit cu incredere sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!