Chiftelutele de conopida cu cascaval pe care le-am pregatit pentru astazi si pe care vi le propun cu mare drag au iesit absolut delicioase!
Va recomand sa folositi desigur conopida de la Edenia pentru ca se gateste foarte rapid si fara pierderi si pentru ca nu are conservanti si aditivi.
Fiecare bucata de conopida congelata Edenia isi pastreaza forma si continutul foarte ridicat de vitamina C.
INGREDIENTE
350g conopida de la Edenia
150g cascaval ras (pe razatoarea fina)
1 ou
4 linguri pesmet
1 lingurita patrunjel uscat
MOD DE PREPARARE
Gatim conopida la abur pentru 10 minute, apoi o maruntim la robotul de bucatarie sau o pasam cu furculita.
Amestecam conopida pasata cu restul ingredientelor si lasam compozitia in repaus pentru 5 minute.
Ne ungem mainile cu ulei de masline si formam chiftelute rotunde pe care le punem in tava pe hartie de copt.
Coacem chiftelutele in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 25 minute, iar in ultimele 5 minute mutam pe functia cu ventilatie pentru a le rumeni.
Pastram chiftelutele la frigider si le consumam in max 3 zile. Le putem si congela si decongela in cuptor la 130 grade C.
Sunt absolut delicioase!
Pofta mare!
Conopida Edenia este congelata rapid dupa colectare, astfel ca isi pastreaza foarte bine culoarea alba si gustul intens, usor dulce. Nu are nevoie de decongelare inainte de gatire.
Toate legumele Edenia sunt congelate de fapt la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va invit cu incredere sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!
Buna
Raman umede in interior, nu?
tot ce este cu legume si fructe ramane umed