INGREDIENTE

1 dovlecel marisor
1 bucata branza proaspata de capra aprox 150 g – se poate inlocui cu branza de vaci
1 ou
4-5 catei de usturoi
3-4 linguri de faina alba de grau
1 cana de susan alb

MOD DE PREPARARE

Am curatat dovlecelul, am scos miezul moale si l-am aruncat.

Am dat ce a ramas pe razatoare si apoi am stors si am scurs bine de apa.

Am faramitat cu mana branza de capra, am adaugat usturoiul pisat, oul batut si faina si am amestecat cu miezul de dovlecel.

Am pus susanul intr-o farfurie si am inceput sa formez chiftelute cu mana si cu ajutorul unei linguri ca tot era cam moale compozitia.

Am dat prin susan si am asezat pe hartie de copt si am dat la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, aproximativ 30 de minute.

Cand s-au rumenit, le-am intors si le-am mai lasat putin.

Au iesit dementiale! Pofta buna!