INGREDIENTE (5-6 portii)
1 pulpa de curcan
1 ardei gras rosu mare
1 ceapa mare
1 pastarnac mare
2 morcovi
O bucatica de telina
3 cartofi
2-3 linguri fidea
2 oua
Patrunjel
MOD DE PREPARARE
Am pus carnea la fiert in aproximativ 3l de apa pentru aproximativ 1h, apoi am adaugat si legumele – cartofii taiati cubulete si restul legumelor tocate la robot.
Cand legumele au fost aproape gata, la fel si carnea, am scos pulpa si am dezosat carnea pe care am pus-o inapoi in oala, am adaugat fideaua si ouale batute si am mai lasat sa fiarba cateva minute.
La sfarsit am adaugat si patrunjelul.
Am servit cu smantana.
A fost pranzul pentru intreaga familie.
Pofta buna!
Este absolut delicioasa aceasta supa. Ce am observat este ca in general supele de bebelusi sunt cam apa chioara, insa respectand reteta asta, iese un deliciu, foarte aromata si satioasa. Recomand! Noi am pus ceva mai putina carnita totusi.
va multumesc pentru feedback!
Merge făcută si cu muschiulet de curcan?
da