Va propun astazi impreuna cu Edenia o reteta noua si savuroasa cu puiul Poulet jaune Fermier d’Auvergne: o ciorba de pui cu bulgur pe care va invit sa nu o ratati!
Poulet jaune este alegere foarte sanatoasa cu un gust inconfundabil de pui de tara! Un gust extraordinar in absolut toate preparatele!

INGREDIENTE (8-9 portii)

1 pui Poulet jaune Fermier d’Auvergne
un pahar mic bulgur
1 dovlecel
2 cepe
1 pastarnac
o radacina patrunjel
3 morcovi
2 ardei kapia
patrunjel

MOD DE PREPARARE

Transam puiul si folosim bucatile pe care le dorim. Eu am folosit pulpele si aripile.

Legumele le tocam marunt la tocatorul electric sau de mana cu cutitul, cum dorim.

Intr-o oala punem 4l de apa pe foc iar cand incepe sa fiarba adaugam bucatile de carne, indepartam spuma apoi adaugam si legumele. Lasam totul sa fiarba la foc mic aproximativ 50 de minute.

Cand totul a fiert, oprim focul, adaugam bulgurul, amestecam usor apoi adaugam si patrunjelul. Punem capacul pe oala si lasam sa se umfle bulgurul aproximativ 20 de minute.

O ciorba delicioasa! Pofta buna!

Va invit cu drag sa folositi cu toata increderea Poulet Jaune de la Edenia in preparatele Flaveur!
Puii de la Edenia sunt crescuti in Franta, calitatea lor fiind atestata prin certificarea Label Rouge. Puii sunt crescuti in mod traditional liber cu o alimentatie 100% vegetala si fara tratamente cu antibiotice.
Pentru mai multe informatii puteti urmari si pagina www.flaveur.ro/edenia/.