INGREDIENTE (o portie)

3 buchetele broccoli
aprox 80g mazare
aprox 80g fasole verde
cateva frunze de patrunjel
1 lingura de smantana

MOD DE PREPARARE

Gatim legumele la abur apoi pasam totul cu blenderul vertical.

Un piure delicios care merge perfect cu o bucatica de carne sau ca atare pentru cei mici.

Iar daca dorim sa-l servim afara, recipientele pentru depozitarea hranei de la Dr. Brown’s sunt o alegere foarte buna. Setul contine 4 repiciente pentru gustari si piureuri care vin intr-o varietate de culori luminoase. Recipientele nu contin BPA si sunt ideale pentru depozitarea gustarilor si lichidelor acasa si in calatorii.

Recipientele pentru depozitarea hranei pentru bebelusi pot fi achizitionaet si in Romania, precum toate produsele din gama de diversificare si biberoanele Dr. Brown’s, de pe site-ul https://shop.drbrowns.ro.

Biberoanele Gat Larg Dr. Brown’s Options se diferentiaza fata de biberoanele cu Gat Ingust doar prin forma lor, fiind mai largi si mai scurte. De asemenea si acestea functioneaza cu sau fara sistemul intern de ventilatie!

Cu sistemul de ventilatie, experimentati toate beneficiile de sanatate ale biberonului clasic Dr. Brown’s: ajuta la reducerea problemelor legate de hranire, ajuta la pastrarea vitaminelor in lapte si la digestia bebelusului.
Fara sistemul de ventilație, hranirea poate deveni o optiune convenabila pentru unii parinti atunci cand bebelusul nu se mai confrunta cu probleme de alimentare sau cand se doreste confortul oferit de un biberon ventilat prin tetina.

Sunt disponibile mai mult pachete de biberoane Gat Larg Dr. Brown’s Options ce pot fi achizitionate si in Romania din magazinul online Dr. Brown’s !

Te invitam sa descoperim impreuna intregul univers de biberoane Dr. Brown’s!