INGREDIENTE
1 ou
12-15 frunze de salata
2 fire ceapa verde
1 fir usturoi verde
350 ml supa de legume ( morcov, telina, pastarnac, radacina de patrunjel)
40-50 g piept de pui
1 lingurita de ulei
4-5 fire marar
4-5 fire leustean
100 ml bors de casa
1 lingurita de unt
MOD DE PREPARARE
Opariti salata cu ceapa si usturoiul 5 minute.
Tocati-le marunt si intr-o oala puneti supa de legume si verdeturile maruntite.
Separat fierbeti putin puiul cat sa iasa spuma.
Il tocati marunt si apoi il puneti in ciorba. Lasati la fiert aproximativ 10 minute.
Leusteanul si mararul maruntite le fierbeti cu borsul 3-4 minute. Turnati borsul in ciorba.
Separat bateti bine oul. Puneti intr-o tigaie untul si turnati oul.
Amestecati continuu cat sa se faca faramite de omleta.
Turnati in ciorba. Puteti sa mai presarati daca doriti extra leustean.
Pofta buna!