INGREDIENTE (4-5 portii)
3-4 maini de stevie
1 cartof alb
1 morcov mare
1/2 telina
1/2 de radacina patrunjel
1 ardei gras
2 linguri orez alb
2-3 linguri suc de rosii (de casa)
1 lingura ulei de masline
2 oua
zeama de la 1/2 lamaie
patrunjel verde
MOD DE PREPARARE
Am pus la fiert morcovul, telina si radacina de patrunjel cam in 2l apa. Dupa un sfert de ora am adaugat stevia spalata si tocata fasii, orezul, cartoful taiat bucati mai mari, ardeiul maruntit.
Am lasat sa fiarba la foc mic cu capac aproximativ 20 de minute. Am adaugat spre sfarsit 2-3 linguri de suc de rosii si o lingura de ulei de masline.
Am batut ouale si le-am amestecat cu putina zeama de ciorba si le-am adaugat in oala si am oprit focul.
Am acrit cu zeama de lamaie si am ornat cu patrunjel verde.
Un succes pentru toata familia!
Pofta buna!