Va invit sa gatim impreuna o reteta simpla, rapida si savuroasa de cod pane!

Codul este un peste de o calitate superioara cu carne alba si densa, bogat in proteine si cu un continut scazut de grasimi.

Am folosit file de cod atlantic de la Edenia pentru ca este un produs 100% natural care nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale. Este un peste de captura, fara oase si fara piele si cu o glazura de 10%.

INGREDIENTE

600g file Cod Atlantic de la Edenia
o cana faina
o cana pesmet
2 oua

MOD DE PREPARARE

Pestele decongelat in prealabil in frigider il taiem fasii in functie de preferinte apoi il tamponam cu un servetel de hartie. Luam fiecare bucata si o trecem pe rand prin faina, prin oua si prin pesmet.

Punem bucatile de peste in tava pe hartie de copt.

Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 35 de minute, caldura sus-jos fara ventilatie.

Noi am servit cu Amestecul Hawaii de la Edenia.

Pofta mare!

 

Congelat proaspat, pestele Edenia isi pastreaza nutrientii, textura si gustul!

Filetat si congelat in ziua capturii, pestele Edenia este 100% natural, fara aditivi sau conservanti.

Congelarea se face rapid, la temperaturi foarte joase, bucata cu bucata, pentru a pastra gustul autentic si textura ferma a fileului de peste.

Va invit sa folositi cu incredere pestele Edenia in preparatele Flaveur!