EDENIA ȘI FLAVEUR TE INVITĂ LA CONCURS!
Gătește o rețetă EDENIA
Înscrie-te în concurs postând o imagine cu preparatul tău
Și poți câștiga premiul oferit de EDENIA!
Fiecare participant poate participa cu un număr nelimitat de postări, însă poate câștiga o singură dată în concurs!
1) GĂTEȘTE O REȚETĂ EDENIA
Puteți găti oricare dintre rețetele din lista de mai jos! Cu oricare dintre aceste rețete vă puteți înscrie în concurs!
Rețetele cu puii Edenia:
Rețetele cu legumele Edenia:
Rețetele cu peștele Edenia:
2) ÎNSCRIE-TE ÎN CONCURS POSTÂND O IMAGINE CU PREPARATUL TĂU
Pentru a te înscrie în concurs trebuie doar să creezi o postare pe grupul Facebook „Bebeluși – diversificare și rețete Flaveur” în perioada 10 – 16 iunie 2019.
Fiecare postare trebuie să conțină, pe lângă fotografia proprie a preparatului realizat de tine:
I) link-ul rețetei Flaveur utilizată;
II) hashtag-ul campaniei. Fără acesta scris corect postările nu pot fi identificate.
#retetaEDENIA
3) ȘI POȚI CÂȘTIGA PREMIILE OFERITE DE EDENIA
Dacă îndeplinești condițiile de participare ești înscris în tragerea la sorți în urma căreia poți câștiga unul din cele 3 (trei) premii oferite de Edenia, fiecare premiu constând într-un set de 3 farfurii SAND.
Imaginea este cu titlu de prezentare.
Premiile concursului sunt oferite de EDENIA, partenerul Flaveur ale cărui produse le utilizăm cu drag in rețetele Flaveur:
Legumele Edenia sunt culese in perioada de maturitate maxima, atunci cand aroma si culoarea sunt perfecte.
Congelate rapid la temperaturi foarte scazute, individual, chiar bob cu bob, legumele simple sau amestecurile sunt disponibile pe toata perioada anului.
Coqulet de Bretagne si Poulet Jaune Fermier d’Auvergne sunt pui ce provin de la ferme din Franta, din zone renumite pentru mediul favorabil si pentru felul in care cresc pasarile. Aceste ferme sunt verificate de institutii specializate si atestate prin certificate renumite.
Pui sunt congelati rapid si ambalati in conditii sigure si sunt reconoscuti pentru gustul autentic.
Filetat si congelat in ziua capturii, pestele Edenia este 100% natural, fara aditivi sau conservanti.
Congelarea se face rapid, la temperaturi foarte joase, bucata cu bucata, pentru a pastra gustul autentic si textura ferma a fileului de peste. Gama Edenia contine specii de peste renumite la nivel international.
REGULAMENT DE CONCURS
1. Concursul este oferit de Edenia și Flaveur, întreaga responsabilitate a organizării concursului aparținând Flaveur.
2. Concursul de desfășoară în grupul Facebook „Bebelusi – diversificare si retete Flaveur” iar înscrierea în concurs se poate face printr-o postare pe grup în care se prezintă un preparat propriu realizat după una dintre rețetele Edenia menționate în pagina de concurs.
3. Înscrierea în concurs a unui participant este considerată validă în urmatoarele condiții:
(a) se prezintă o fotografie proprie a preparatului realizat,
(b) se precizează cu link rețeta Flaveur folosită,
(c) se folosește hashtag-ul #retetaEDENIA.
4. Fiecare participant poate participa cu un număr nelimitat de postări însă poate câștiga o singură dată în concurs.
5. Înscrierile de concurs se pot face de luni 10 iunie 2019 de la ora 10:00 până inclusiv duminica 16 iunie 2019 ora 24:00.
6. Actualii sau foștii angajați ai organizatorilor și rudele acestora nu se pot înscrie în concurs.
7. Participanții care folosesc poze copiate de pe internet sau care trișează sunt excluși din concurs.
8. Preparatele care nu sunt gătite în mod corespunzător pentru copii nu sunt înscrise în concurs.
9. Premiile concursului sunt in număr de 3 (trei) și sunt oferite de către Edenia, fiecare premiu constând într-un set de 3 farfurii SAND.
10. Lista participanților înscriși în mod valid în concurs este publicată pe aceasta pagină luni 10 iunie 2019, iar extragerea la sorți, desemnarea câștigătorilor și transmiterea premiilor va avea loc în perioada 17 – 30 iunie 2019.
11. Desemnarea câștigătorilor va fi făcută prin tragere la sorți cu ajutorul platformei www.random.org, fiind publicate print screen-urile extragerii.
12. Câștigătorii premiilor acestui concurs vor furniza în mod privat administratorilor Flaveur toate datele de identificare necesare transmiterii premiului.
13. Livrarea premiului către câștigătorul concursului va fi făcută de către Edenia printr-un serviciu de curierat sau prin Poșta Română doar pe teritoriul României în perioada 17 – 30 iunie 2019.
LISTA ÎNSCRIERI VALIDE ÎN CONCURS
1 – Negrea Monalisa
2 – Daniela Elena
3 – Georgiana Georgi
4 – Ionela Serban
5 – Teodora Hutanu
6 – Irena Gabriela Aldea
7 – Simona Iriza
8 – Ildikó Duca
9 – Teodora Hutanu
10 – Aryana SI Raissa Istrate
11 – Oana Cris
12 – Negrea Monalisa
13 – Loredana Paun
14 – Laur Si Simona Sandru
15 – Ionela Serban
16 – Mariana Vasilica
17 – Oana Păuna
18 – Ildikó Duca
19 – Cilibeanu Gabriela
20 – Hanachiuc Ramona
21 – Lucia Teodora Catanas
22 – Oana Pisica
23 – Georgiana Georgi
24 – Aryana SI Raissa Istrate
25 – Mariana Vasilica
26 – Laur Si Simona Sandru
27 – Oana Pisica
28 – Ionela Serban
29 – Irina Maria
30 – Gabriela Stanciu
31 – Aryana SI Raissa Istrate
32 – Gabriela Stanciu
33 – Aryana SI Raissa Istrate
34 – Ionela Serban
35 – Oana Cris
36 – Daniela Elena
37 – Florina Brăilă
38 – Maria Holeoleo
39 – Gherasim Liliana
40 – Violeta Oancea
41 – Lavinia Raluca Mîrzea
42 – Gruescu Dodona
43 – Georgiana Georgi
44 – Ildikó Duca
45 – Gherasim Liliana
46 – Daniela Elena
47 – Aryana SI Raissa Istrate
48 – Ionela Serban
49 – Irena Georgiana Gherase
50 – Gabriela Stanciu
51 – Nohai Andreea
52 – Mihaela Iulia
53 – Daniela Elena
54 – Doru Si Anamaria
55 – Ana-Maria Rotaru
56 – Ildikó Duca
57 – Ionela Serban
58 – Loredana Balaban
59 – Violeta Oancea
60 – Ionela Serban
61 – Aryana SI Raissa Istrate
62 – Daniela Elena
63 – Cilibeanu Gabriela
64 – Maria Holeoleo
65 – Aryana SI Raissa Istrate
66 – Ionela Serban
67 – Aryana SI Raissa Istrate
68 – Loredana Balaban
69 – Aryana SI Raissa Istrate
70 – Ionela Serban
71 – Teodora Hutanu
72 – Daniela Elena
73 – Ionela Serban
Informatii de pe https://www.facebook.com/groups/Bebelusi.Diversificare.Retete.Parinti/.
CÂŞTIGĂTORII CONCURSULUI
28 – Ionela Serban
49 – Irena Georgiana Gherase
11 – Oana Cris