Va propun astazi o reteta noua de coquelet pe care il pregatim in crusta de migdale si fistic! Absolut savuros!
Este usor de preparat, iar pentru cei mici pentru un succes garantat!
Folosim desigur coquelet-ul de Bretagne de la Edenia pentru gustul sau foarte special si autentic de pui de tara si pentru carnea sa foarte frageda.
O alegere sanatoasa!

INGREDIENTE
1 Coquelet de Bretagne de la Edenia
1 lingurita fistic crud macinat
1 lingurita migdale crude macinate
1 lingurita seminte de susan
Zeama de la ½ lamaie mica
O lingura ulei de masline
1 lingurita usturoi granulat

MOD DE PREPARARE


Puiul il vom decongela in prealabil in frigider cu 24h inainte.
Punem puiul intr-un vas mic pe care am pus hartie de copt, apoi il ungem cu ulei si stoarcem deasupra lui jumatatea de lamaie.
Amestecam fisticul cu migdalele, susanul si usturoiul si presaram aceste amestec peste pui.

Bagam vasul in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si il lasam pentru 45 de minute.
Am servit cu legume in stil mexican.
Un pranz delicios pentru intreaga familie!
Pofta mare!

Coquelet de Bretagne este o specialitate frantuzeasca cu traditie, un puisor de ferma crescut in Bretagne cu o alimentatie 100% vegetala.
In cel mult 28-30 de zile atinge in mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina si extrem de frageda. Fiind hranit cu porumb, are o culoare usor galbuie.
Va recomand cu drag sa folositi cu incredere puii de la Edenia in preparatele Flaveur!