Astazi am pregatit coquelet marinat cu leurda! A iesit absolut delicios si va invit cu drag sa il gatiti si voi!
Desigur folosim coquelet-ul de Bretagne de la Edenia pentru gustul sau foarte special si autentic de pui de tara si pentru carnea sa foarte frageda.
Merge de minune cu mixurile de legume Edenia!
INGREDIENTE
1 Coquelet de Bretagne de la Edenia
Sucul de la o portocala
2 legaturi leurda
2 lingurite bulion
2 linguri ulei de masline
Un praf de ghimbir (optional)
MOD DE PREPARARE
Puiul in decongelam in prealabil la frigider. Restul ingredientelor le punem intr-un maruntitor electric si mixam pana se omogenizeaza toate.
Punem sosul peste pui si il ungem bine. Bagam puiul la frigider pentru 6 ore.
Pregatim un vas ceramic in care punem hartie de copt. Punem puiul impreuna cu sosul. Acoperim puiul cu hartie de copt si bagam la cuptor pentru 50 de minute la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie. In ultimele 10 minute, indepartam hartia de deasupra si pornim ventilatia sa se rumeneasca putin.
Pofta mare!
Coquelet de Bretagne este o specialitate frantuzeasca cu traditie, un puisor de ferma crescut in Bretagne cu o alimentatie 100% vegetala.
Fiind hranit cu porumb, are o culoare usor galbuie.
In cel mult 28-30 de zile atinge in mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina si extrem de frageda.
Va invit sa descoperiti puii de la Edenia si sa ii folositi cu incredere in preparatele Flaveur!