INGREDIENTE

150g paste la alegere
200g piept de pui
200g smantana (cu min 12% grasime)
50ml lapte
2 linguri ricotta (sau branza de casa)
2 catei usturoi (pisati)
1 ou
1 lingura patrunjel tocat
1 lingura parmezan (optional – 1an+)
1 lingura mozzarella rasa
unt

 

MOD DE PREPARARE

Fierbeti pastele separat conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi puneti-le intr-o strecuratoare la scurs.

Pieptul de pui il fierbeti separat.

Amestecati pastele cu pieptul de pui tocat marunt si restul ingredientelor (mai putin mozzarella).

Ungeti un vas cu unt si mai lasati si putin pe fundul vasului. Turnati compozitia si presarati mozzarella rasa.

Bagati la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se rumeneste putin, aproximativ 25 de minute.

Gata pranzul!

Pofta buna!