INGREDIENTE

12 felii de pâine neagră toast
12 oua de prepeliță
4 cuburi de spanac congelat (pe care l-am dezghețat și l-am tăiat mărunt)
1 ceașca de boabe de porumb fiert
1 ceașca de mazăre oparita
1 ceașca de ardei capia tocat mărunt
1 bucata cașcaval ras/ mozarella/ brânza
lapte pentru înmuiat pâinea
Eu am făcut 12 pentru toți trei, dar puteți face câte doriți.

MOD DE PREPARARE

Am uns tava de brioșe cu unt.

Am înmuiat, pe rând și puțin, fiecare felie de pâine in lapte și le-am pus in formele de brioșe. Am pus in fiecare puțin cașcaval, spanac și jumătate din ardei, boabele de porumb și cele de mazăre. Apoi am pus câte un ou de prepeliță in fiecare, restul de ardei, porumb și mare, iar deasupra cașcavalul rămas.

Am băgat la cuptor la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana când s-au rumenit puțin și pana când ouăle au fost făcute complet, aproximativ 25 de minute.

Puteți pune și puțin piper dacă va place.

Au ieșit foarte bune!

Pofta buna!