Va propun pentru diseara o reteta noua si savuroasa cu care sa incantam intreaga familie: crumble sarat de legume cu branza de capra!
Folosim pentru aceasta reteta amestecul wok Edenia, ideal pentru ca ne ajuta sa gatim feluri de mancare inedite, delicioase si pline de vitamine.
Amestecul wok contine: nap suedez, broccoli, morcovi, castane de apa si porumb baby.
Nu se decongeleaza inainte de gatire!
INGREDIENTE
1 punga amestec wok de la Edenia
1 lingura ulei de masline
1 rosie mai mare
100g branza de capra
Cimbru, pudra de usturoi
Pentru crumble:
80g unt rece (am folosit cu 65% grasime)
140g faina alba de grau
2 linguri parmezan ras
MOD DE PREPARARE
Punem amestecul wok intr-o tigaie impreuna cu uleiul si ¼ pahar cu apa. Lasam la foc mic pentru 5 minute, amestecand din cand in cand.
Tocam rosia marunt si o amestecam cu legumele si condimentele.
Punem legumele intr-un vas ceramic termorezistent si presaram bucatele de branza.
Pentru crumble vom pune intr-un bol untul taiat cubulete, faina si parmezanul si vom framanta cu varful degetelor pana vom obtine un aluat sfaramicios pe care il vom presara in vas peste legume.
Bagam vasul in cuptor la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 35 de minute sau pana se rumeneste crumble-ul.
O cina delicioasa! Sau alaturi de o fripturica poate fi pranzul delicios al famileiei.
Pofta mare!
Folosesc amestecurile de legume de la Edenia pentru ca sunt disponibile pe tot parcursul anului si pentru ca sunt 100% natural si fara conservanti. Precum toate legumele congelate de la Edenia!
Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Se pastreaza astfel cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va invit cu incredere sa folositi legumele si amestecurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!