INGREDIENTE
Pentru budinca
1/2 de avocado
2 lingurite de mascarpone
2 lingurite carob ( pudra de roscove)
2 lingurite sirop de artar (optional)
20 ml lapte caldut
Pentru spuma
1 mar mic
125 ml lapte 3.5%
2 linguri fulgi de ovaz
un praf scortisoara
MOD DE PREPARARE
Puneti la foc marul decojit si taiat cubulete impreuna cu laptele. Dupa 2-3 minute adaugati ovazul si amestecati bine inca 2-3 minute.
Stingeti focul si acoperiti pentru 10-15 minute.
In blender puneti toate ingredientele pentru budinca si mixati pana iese o crema fina.
Mixam in blender si compozitia cu mar pe care o turnam peste prima crema.
Pofta buna!
Marul il fierbem in lapte? Sau unde folosim laptele pt spuma?
Marul taiat cubulete se fierbe impreuna cu laptele.
O bunătate!!! Azi am facut pentru bebe la mic dejun si pe maine dublez gramajele ca vrea si bunicul!!!!
Suuuuper. Ma bucur sa aud ca va place atat de mult.
Si noi il refacem in mod frecvent … uneori doar pentru noi adultii, asa, de pofta!