INGREDIENTE (3-4 portii)

1 piept de pui
4 dovlecei (2 mari, 2 mici)
1 ceapa
1 ou
1 legatura marar
3 fire de cimbru proaspat
cateva rosii in bulion sau suc de rosii
2 linguri orez alb (sau in functie de preferinte)

MOD DE PREPARARE

Dovleceii i-am spalat bine si nu i-am mai curatat fiind de tara. I-am taiat pe jumatate pe cei mari si am scos miezul moale si semintele, iar la cei mai mici am taiat cateva rondele de la un cap si am scobit cu grija interiorul.

Am tocat marunt din cutit pieptul de pui si l-am amestecat cu oul batut, orezul, ceapa tocata marunt.

Am umplut dovleceii cu carnea si le-am pus capace din rondele tot de dovlecel.

Am asezat in oala cu capac si am pus apa aproape cat sa-i acopere si i-am pus la fiert.

I-am mai intors dupa un timp. In acest timp, am dat pe razatoare cateva rosii in bulion pe care le-am pus peste dovlecei impreuna cu frunzele de cimbru.

Dupa ce am verificat daca e totul fiert am oprit si am pus marar.

A iesit un pranz delicios pentru toata familia.

Pofta buna!