INGREDIENTE

3 dovlecei medii
500 g spanac proaspat
1 ceapa
3 linguri de cous cous
200 g piept de curcan ( poate fi si alta carne)
2-3 catei de usturoi
putin unt
putin ulei

 

MOD DE PREPARARE

Am fiert putin carnea cat sa o spumuiesc.

Dupa ce am spalat bine spanacul l-am pus intr-o tigaie cu untul si putina apa si l-am inabusit pentru 10 minute.

Separat dovleceii i-am taiat pe jumatate pe lung, i-am uns cu ulei si i-am bagat la cuptor intr-un vas acoperit, si i-am tinut in jur de 20 minute, cat sa se inmoaie, la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.

Am fiert ceapa si in zeama ei am oparit cous cous-ul.

Spanacul l-am tocat marunt, ceapa, carnea si usturoiul la fel si le-am amestecat bine.

Am scobit dovleceii si i-am umplut cu acest amestec.

Am mai bagat totul 15 minute la cuptor.

Pofta buna!