Vă invit cu drag să gătim împreună, pentru cină de diseară, fulgi de ovăz cu fructe de pădure și mascarpone!
O rețetă nouă și savuroasă care se prepară ușor și rapid și care va fi primită cu încântare de cei mici!
Este o rețetă pe care v-o propun împreună cu Little Prints, partenerul Flaveur care ne pune la dispoziție o gamă mare de produse pentru bebeluși și copii, începând de la produsele de diversificare și suzetele Bibs și Frigg și până la jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte sau sisteme de transport și odihnă.
Putem servi fulgii de ovăz din bolul cu ventuză anti-alunecare din setul de diversificare bol + linguriță de silicon de la Little Prints, care este foarte practic, vine la pachet cu o linguriță de silicon și care, grație ventuzei anti-alunecare, este imposibil să alunece sau să se răstoarne. Este disponibil de asemenea într-o mulțime de opțiuni coloristice și este foarte atractiv pentru copii.
Produsele de diversificare Little Prints pot fi achiziționate în acest moment cu o reducere de preț de 10% pe site-ul LittlePrints.ro, astfel că vă recomand să beneficiați de aceasta oportunitate!

INGREDIENTE (o porție generoasă)
3 linguri fulgi de ovăz
200mL apă sau lapte vegetal / de vacă
100g fructe de pădure (congelate)
½ banană
1 linguriță migdale măcinate sau nuci / caju / fistic
1 lingură mascarpone

MOD DE PREPARARE
Punem fructele direct congelate într-o crăticioară la foc mic și lăsăm până se decongeleaza și devin asemenea unui gem.
Separat, într-o altă crăticioară punem apa împreună cu fulgii de ovăz și fierbem la foc mic aproximativ 2-3 minute, până obținem o compozitie cremoasă.

Când sunt gata fulgii, adăugam mascarpone, banana pasată, migdalele măcinate și fructele de pădure și amestecăm.
Gata un mic dejun delicios sau o cină!
Preparatul se consumă imediat și nu poate fi păstrat pentru a doua zi pentru că banana oxidează.
Poftă mare!

Site-ul Little Prints ne așteaptă o mare varietate de articole de diversificare de bună calitate!
Farfurii, boluri, seturi masă, tacâmuri, recipiente de stocare, căni și pahare, bavete, protecție pentru masă și multe altele!

Set diversificare bol cu ventuza anti-alunecare + linguriță din silicon
Bolul este realizat 100% din silicon alimentar de cea mai bună calitate și este prevăzut cu o ventuză anti-alunecare, care face imposibilă răsturnarea sau alunecarea bolului din locul fixat.
Bolul se fixează prin apăsarea pe mânerele acestuia, pe o suprafață curată și netedă. Atunci când masa s-a încheiat, pur și simplu se trage de codița de la baza ventuzei și bolul se va desprinde.
Bolul vine în set cu o linguriță, ceea ce-l face atât de practic pentru a depozita sau a lua mâncarica bebelușului fără griji oriunde: acasa, la restaurant sau în oricare alt loc.
Bolul poate fi spălat cu apă și detergent de vase sau în mașina de spălat vase (doar în raftul superior). De asemenea poate fi depozitat în condiții de congelare.
Bolul are un diametru de 12 cm si o înălțime de 5 cm.
Desigur fără BPA, PVC sau ftalați!

Vă invit cu mare drag să vizitați site-ul www.littleprints.ro și să descoperiți minunatele produse Little Prints și să le folosiți cu încredere!