INGREDIENTE

Aluat:
2 galbenusuri
1 albus
200 g faina alba de grau
80 g unt topit cu 65% grasime
1 lingura carob
1 lingurita pudra vanilie
1 lingura zahar
1/2 lingurita praf de copt bio

Umplutura cocos:
60 g fulgi de cocos
1 albus

MOD DE PREPARARE

Aluat: Mixam intr-un castron galbenusurile, albusul, untul topit, carobul, pudra de vanilie si zaharul.

Adaugam cate putin din faina amestecata cu praful de copt pana o incorporam pe toata (am folosit o lingura de lemn).

Framantam putin aluatul cu mana si il lasam deoparte.

Batem albusul pentru umplutura dar nu spuma tare, apoi il amestecam cu fulgii de cocos.

Rupem bucati din aluat cat o nuca si formam bilute. Aplatizam bilutele intre palme si le punem cate o lingurita de umplutura, apoi le inchidem usor si le dam forma rotunda.

Asezam bilutele usor in tava pe hartie de copt si le presam deasupra cativa fulgi de cocos simpli.

Coacem bilutele la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 25 de minute. Scoatem si lasam la racit. Au iesit 16 bilute moi si delicioase!

Pofta buna!