INGREDIENTE
O cana de fulgi de ovaz mici (am masurat cu o cana de 200mL)
O cana de faina alba de grau sau integrala (am masurat cu o cana de 200mL)
½ lingurita praf de copt bio
6 linguri piure de para (o para mare)-(para cruda curatata mixata la robot sau blender)
3 linguri ulei (de cocos sau de masline nonextravirgin)
1 ou
1 lingurita pudra de vanilie
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
MOD DE PREPARARE
Amestecati toate ingredientele cu o lingura :D.
Puneti compozitie cu lingura in tava pe hartie de copt si nivelati usor.
Coaceti la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 20 de minute sau pana se rumenesc usor deasupra.
Am avut fulgi de ovaz mici. Daca aveti din cei mari, atunci e nevoie sa-i puneti intr-o punga si sa-i striviti usor cu un facalet.
Pofta buna!
Cu ce as putea inlocui pudra de vanilie?
Multumesc
cu nimic :). Dar puteti sa nu mai folositi.