INGREDIENTE

O cana de fulgi de ovaz mici (am masurat cu o cana de 200mL)
O cana de faina alba de grau sau integrala (am masurat cu o cana de 200mL)
½ lingurita praf de copt bio
6 linguri piure de para (o para mare)-(para cruda curatata mixata la robot sau blender)
3 linguri ulei (de cocos sau de masline nonextravirgin)
1 ou
1 lingurita pudra de vanilie
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)

MOD DE PREPARARE

Amestecati toate ingredientele cu o lingura :D.

Puneti compozitie cu lingura in tava pe hartie de copt si nivelati usor.

Coaceti la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 20 de minute sau pana se rumenesc usor deasupra.

Am avut fulgi de ovaz mici. Daca aveti din cei mari, atunci e nevoie sa-i puneti intr-o punga si sa-i striviti usor cu un facalet.

Pofta buna!