INGREDIENTE
300g pulpa de mango
200ml lapte (aprox)
1 lingurita agar
2 linguri sirop de artar
MOD DE PREPARARE
Pasam mango cu blenderul vertical apoi il transferam intr-o cana gradata
Peste piureul de mango adaugam lapte pana ajungem la 500mL de compozitie apoi adaugam agarul si amestecam cu un tel.
Punem totul intr-o craticioara pe foc mic iar cand incepe sa fiarba contorizam 1 minut.
Oprim focul si lasam compozitia in repaus pentru 5 minute. Daca dorim sa indulcim atunci adaugam acum sirop de artar care trebuie sa fie la temperatura camerei.
Umplem formele dorite si lasam sa se raceasca la temperatura camerei.
Dupa ce s-au racit, bagam la frigider pentru minimum 2 ore.
O gustare delicioasa! Pofta buna!
Se poate adauga si miere pentru a indulci jeleurile? Pt un bebe de 1,5 ani
Multumesc!:)
https://flaveur.ro/mierea/
Buna ziua! Va rog sa îmi spuneți, după trecerea celor 3 ore de stat la frigider, cum se păstrează?
Mulțumesc!
Am urmărit reteta dvs. Și au ieșit delicioase!
tot la frigider 🙂