Legumele indiene, pe care le-am pregatit astazi, sunt absolut delicioase si va invit cu caldura sa le incercati!

Le-am preparat rapid si sanatos cu amestecul cu conopida de la Edenia!.

Amestecul contine conopida, fasole verde, morcovi baby si mazare. Nu se decongeleaza inainte de gatire!

INGREDIENTE (2 portii)

O punga Amestec cu conopida de la Edenia
200mL lapte de cocos
140g iaurt natur
1 lingurita Garam Masala
1 lingurita curcuma
1 lingurita coriandru macinat
O lingura patrunjel uscat tocat
1 ceapa mica
1 catel usturoi
1 lingura bulion
3 linguri ulei de masline
1 lingurita amidon de porumb (optional)

MOD DE PREPARARE

Fierbem legumele conform instructiunilor de pe ambalaj apoi le lasam la scurs.

Intr-un bol amestecam cu un tel laptele de cocos, iaurtul, Garam Masala, coriandru si curcuma apoi adaugam si legumele si amestecam bine. Le lasam in repaus pana ne ocupam de restul retetei.

Tocam ceapa si usturoiul marunt. Intr-o cratita, le punem la inabusit cu uleiul si jumatate de pahar de apa. Lasam pana scade apa apoi adaugam si legumele cu sosul obtinut.

Cand incep sa fiarba, adaugam bulionul, amidonul si patrunjelul si mai lasam 5 minute la foc mic, amestecand din cand in cand.

O cina delicioasa! Sau o garnitura excelenta! Pofta mare!

 

Folosesc amestecurile de legume de la Edenia pentru ca sunt disponibile pe tot parcursul anului si pentru ca sunt 100% natural si fara conservanti. Precum toate legumele congelate de la Edenia!

Toate legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.

Va invit cu drag sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!