Rapid, sanatos si gustos am preparat un pate ideal pentru micul dejun!
Codul este un peste de o calitate superioara cu carne alba si densa, bogat in proteine si cu un continut scazut de grasimi.
Am folosit file de cod atlantic de la Edenia pentru ca este un produs 100% natural care nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale. Este un peste de captura, fara oase si fara piele si cu o glazura de 10%.
INGREDIENTE
300g file de Cod Atlantic de la Edenia
¼ ardei gras rosu
2 rosii cherry
2 linguri iaurt natur
Zeama de la jumatate de lamaie
Un cubulet unt (cat o nuca)
Un praf coriandru macinat
MOD DE PREPARARE
Pestele decongelat in prealabil in frigider, il gatim la abur pentru 20 de minute.
Taiem rosiile cherry cubulete.
In bolul unui maruntitor electric punem pestele taiat bucati impreuna cu untul si ardeiul. Mixam pana obtinem o pasta.
Transferam pasta obtinuta intr-un bol si o amestecam cu rosiile cherry, iaurtul, zeama de lamaie si coriandru.
Rapid, sanatos si gustos am preparat un pate ideal pentru micul dejun.
Pofta mare!
Pestele Edenia este 100% natural, fara fosfati, aditivi sau alte chimicale, fiind filetat si congelat in ziua capturii.
Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.
Toate produsele din gama de peste Edenia sunt congelate individual. Fiecare bucata de file de peste este inghetata rapid, la -35 grade, pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.
Stratul de glazura este unul minim (0-10%) pentru a proteja fileurile de peste de arsurile datorate temperaturilor scazute.
Va invit cu drag sa folositi cu incredere pestele Edenia in preparatele Flaveur!