MANOUK

Manouk este un producător de jucării handmade, tricotate și croșetate. Jucăriile Manouk sunt 100% lucrate manual și cu cele mai calitative materiale care sunt alese cu grijă pentru confecționarea de cadouri originale, destinate bebelușilor și copiilor din viața noastră.
Manouk este totodată locul de exprimare a dragostei bunicii pentru copii, împletită cu pasiunea pentru un meșteșug stravechi – lucrul de mână.
Cele mai frumoase, minunate și încântătoare jucării tricotate și croșetate, pentru cei mici și chiar și pentru cei mari!

Descoperă Manouk:

Jucării croșetate

Jucării tricotate

Descoperă jucăriile Manouk:

Motanul Ozzy

Primul personaj pe care vi-l propunem este Motanul Ozzy care este un personaj croșetat din bumbac și cu umplutură Superball antialergică.

Ozzy este motanul meloman! Preferă rock-ul dar ascultă cu plăcere orice fel de muzică. El doarme cam 15 ore pe zi pe vynilurile din colecție si este tare iubitor!

Rețeta lui preferată este sufleul de cașcaval!

Leonardo

A doua recomandare este Leonardo care este un personaj croșetat din bumbac și cu umplutură nealergenică.

Leonardo este o țestoasă hotărâtă, plină de energie și dornică să-și găsească noi prieteni! El a mers 50 de ani până și-a găsit locul pe meleagurile noastre și a trecut prin nenumărate peripeții, ajutor fiindu-i doar casa pe care o duce cu atâta tenacitate în spinare.

Rețeta lui preferată este plăcinta de cartofi cu piept de pui și cașcaval!

Grace

A treia recomandare este Grace care este tricotată cu dedicare, este din 100% acril soft baby si are umplutură SuperBall hipoalergică.

Grace este foarte rafinată însă totodată și cu o notă copilărească. Este delicată și suavă, lucru subliniat de atitudine dar și de îmbrăcămintea pe care o poartă, cu iepuraș pe rochiță și căciulă cu urechi.

Rețeta ei preferată este checul cu lămâie și mac!

Zâna Sânziana

A patra recomandare este Zâna Sânziana, realizată din bumbac pentru croșetat jucării și cu umplutură Superball antialergică.

Zâna Sânziana este zâna bună din familia Manouk care ne încantă cu multele sale cântece și cu cele mai frumoase dansuri. Zâna Sânziana iubește florile, copacii, gazele, fluturii, soarele și să împletească mai toată ziua coronițe.

Rețeta ei preferată este prăjitura pufoasă cu nectarine, mascarpone și nuci!

Pinguinul împărat

A cincea recomandare este Pinguinul împărat, tricotat manual 100% din acril soft baby și cu umplutură Superball hipoalergică.

Pinguinul împărat este un mare mâncăcios și are un apetit fantastic si este extrem de prietenos. Cu siguranță vă veți împrieteni imediat.

Rețeta lui preferată este budinca de couscous și zucchini!

Vaca Muu

A sasea recomandare este Vaca Muu, croșetată din bumbac și cu umplutură Superball antialergică.

Vaca Muu este o văcuță specială și tare drăguță. Ea este foarte comunicativă și grijulie, deopotrivă tare curioasă și nu îi place deloc să stea singură. Cu siguranță vă veți împrieteni numaidecat!

Rețeta ei preferată este brioșele cu banane si măr!

Ofertă specială pentru comunitatea Flaveur:

Reducere 20% la achiziționarea oricărei jucării Manouk

 

Toți membrii comunității Flaveur beneficiază de un discount de 20% aplicabil oricărui produs Manouk.

Codul pentru cuponul de discount este: FLAVEUR

Discountul este cumulabil cu oricare altă promoție generală valabilă pe site-ul www.manouk.ro.

Oferta este valabilă pană pe 31 august 2018.