Trăim în comunitatea noastră specială într-o permanentă sărbătoare, într-un an minunat pe măsura mămicilor deosebite ce însuflețesc comunitatea noastră! Tot pare-se că celebrăm în ultima vreme: luna aniversării Flaveur în aprilie, luna mămicii Flaveur în mai, iar acum luna copilului în iunie și, tot în iunie, îl celebrăm și pe Minimax.

Este o lună aparte cu o prezență cu totul și cu totul specială în cadrul comunității noastre, cu care care ne mândrim foarte tare pentru că împărtășim aceeași grijă deosebită pentru copiii noștri. Este evident vorba de Minimax cu care am sărbătorit Ziua Internațională a Copilului, pe 1 și 2 iunie, alături de personajele preferate: Mini, Max, Cuțulache, Pisicuța și spadasinul felin, Motanul Încălțat!

Minimax continuă distracția și ne invită pe toți la joacă în “Concursul cu eroii animați preferați”! Atenție, mai aveți la dispoziție 3 zile să vă înscrieți în super-concursul în care cei mici pot câștiga premii fabuloase! Sunt ultimele zile de concurs, intrați pe aplicația din pagina Facebook Minimax (intrați în aplicație de pe desktop aici: https://www.facebook.com/minimaxromania/app/190322544333196/ sau de pe mobil aici: http://bit.ly/2x0FLe4) distrați-vă și puteți câștiga premiile puse în joc: fie super-petrecerea organizată de Minimax, fie seturile “Barbie Dreamtopia”, fie pe cele de nisip kinetic, ori cărțile cu CD “Motanul Încălțat”.

Daca nu ați participat deja, o mai puteți face până pe 15 iunie! Mult succes!

Tot luna aceasta am avut invitați surpriză pe cei 7 pitici împreună cu care am conceput și realizat rețeta de biscuiți, cea mai gătita din ultima perioadă: biscuiții celor 7 pitici!

Am adus un omagiu distracției împreună cu regele Julien și, din dragoste pentru poporul său și pentru micuții noștri, am adus comunității cea mai gustoasă si sănătoasă budincă: budinca regelui Julien!

Că Minimax este foarte iubit în comunitatea noastră stau dovadă și aceste rețete Minimax pentru că au fost gătite deja de o mulțime de mămici și au făcut fericite multe burtici micuțe.

O lună cu aventuri memorabile, în care ne-am desfătat din plin cu cele mai iubite seriale animate celebre ce pot fi văzute doar la Minimax: „Peripețiile Motanului Încălțat”,  „Trăiască Regele Julien”, ”Eu și cei șapte pitici” sau  păpușa preferată a tuturor fetițelor, ”Barbie Dreamtopia”.

Puteți reintra în lumea copilăriei alături de cei mici, zi de zi doar cu Minimax! Vă invităm să o faceți împreuna cu micuții voștri pentru că Minimax ne așteaptă în continuare cu desene noi, educative, amuzante si distractive, dar și cu multe surprize.