INGREDIENTE
1 ou
2 linguri lapte
1/2 banana
1/4 mar
3 visine
scortisoara
unt pentru uns tigaia
MOD DE PREPARARE
Oul l-am batut bine cu o lingura de lapte.
Ungem cu unt tigaia si turnam oul batut cu laptele.
Cand aproape s-a facut punem aproximativ jumatate din cantitatea de fructe ( 1 visina taiata, 3-4 feliute mici mar si 3-4 feliute banana).
Mai lasam 30 secunde si intoarcem omleta sa se rumeneasca bine si pe partea cealalta.
Restul fructelor le mixam la blender cu putin lapte pana obtinem un sos pe care il turnam peste omleta.
Presaram scortisoara la servire.
Pofta buna!
Mmmmmm, ce bine arata
Multumesc! Este si foarte buna 🙂
Nu merge facuta si din oul intreg?(cu tot cu albus)?
Sigur. Eu cand am facut-o prima oara inca nu introdusesem albusul si de aceea este in aceasta varianta.