Pentru cina de diseara va propun sa gatim impreuna un orez cremos cu fructe de padure si iaurt grecesc! O reteta noua si savuroasa, dar si rapid si foarte usor de preparat!
Va recomand desigur sa folositi fructele de padure de la Edenia, pentru ca provin din soiurile cele mai bune si de asemenea sunt curatate, spalate, sortate si congelate rapid.
Fructele de padure Edenia, dulci si acrisoare, sunt pline de vitamine, antioxidanti si numerosi nutrienti.
Sunt 100% fructe de padure proaspete si contin: 25% coacaze rosii, 20% mure, 20% zmeura, 20% coacaze negre si 15% afine.
Nu se decongeleaza inainte de preparare!
INGREDIENTE (o portie generoasa)
¼ cana orez alb
1 cana apa
130g fructe de padure de la Edenia
2 linguri iaurt grecesc (cu 10% grasime)
1 lingura fulgi de cocos
MOD DE PREPARARE
Fierbem orezul la foc mic pana absoarbe toata apa.
Separat, punem fructele de padure direct congelate intr-o craticioara la foc mic si lasam pana devin cremoase, aproximativ 3-4 minute.
Amestecam totul si servim un mic dejun sau o cina delicioasa!
Pofta mare!
Daca ne ramane il putem pastra la frigider si il putem servi si a doua zi.
Se poate consuma la temparatura camerei sau incalzit putin intr-o craticioara.
Fructele Edenia provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens si savuros iar prin congelare rapida, individuala, fruct cu fruct, isi pastreaza intacte vitaminele si nutrientii iar gustul este desavarsit, de fructe deplin coapte.
Culese la maturitate deplina si congelate imediat dupa recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atat congelate cat si decongelate. Sunt ideale atat in preparate dulci, main course sau consumate ca atare, dupa decongelare.
Vegane, fara gluten sau fara zahar adaugat, fructele Edenia iti dau idei pentru orice preparat si doar imaginatia este limita!
Va invit sa folositi cu incredere fructele Edenia in preparatele Flaveur!